Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати манник з мармеладом?
Рецептів лепешняку стільки, що приготувати його можна з будь-яких продуктів, які в даний момент є в наявності. Для тіста згодиться все - і кефір, ряжанка, кисле молоко, молоко. В якості добавок використовують горіхи, сухофрукти, ягоди, насіння, какао, ваніль і всілякі спеції.
Що знадобиться для приготування

По склянці манної крупи, борошна і цукру
Склянку будь-якого кисломолочного продукту
Два - три яйця
50 грам маргарину для випічки або вершкового масла
Чайна ложка розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Жменю подсохшего мармеладу

Приготування

Яйця збиваємо з цукром, вливаємо кефір (або будь-який кисломолочний продукт), розмішуємо. Додаємо стакан манної крупи, віночком злегка збиваємо суміш щоб не було грудочок. Залишаємо суміш на годину для набухання манки. Якщо піч манник відразу, то він вийде сухуватим, а крупа буде відчуватися у випічці.
Коли манка розбухне, додаємо розтоплене і охолоджене до кімнатної температури масло (або маргарин) і борошно з розпушувачем. Ще раз як слід все перемішуємо, додаємо нарізану шматочками мармелад і виливаємо тісто у форму. Форму обов'язково змастіть маслом, присипте борошном або манкою.
Ставимо манник в гарячу духовку. Випікаємо півгодини при температурі 180 градусів. Нарізаємо манник остиглим, подаємо з чаєм, молоком або какао. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: молоко, Манник
Китайський салат з кукурудзою
Як приготувати азу по-татарськи?
Рецепт смачного швидкого торта
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: