Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати макарони з квасолею і кабачками?
Для цієї страви краще брати різнокольорові макарони-спіральки, тоді вийде дуже яскраво, смачно. Пропорції в рецепті приблизні, «на око», ви можете змінити у відповідності з вашими вподобаннями. Що знадобиться для приготування Різнокольорові макарони з пшениці твердих сортів 200 грам кабачків 150 грам свіжої або замороженої стручкової квасолі Дві столові ложки томатної пасти Дві помідори Рослинна олія Сіль, мелений чорний перець, базилік і петрушка - все за смаком Дві - три зубчики часнику Приготування У великій кількості киплячої підсоленої води з додаванням чайної ложки рослинного масла відварюємо макарони (їх трохи краще недоварити, щоб залишалися в серединці твердуватими). Відкинути на друшляк, дати стекти воді. Заморожену квасолю на дві - три хвилини залити окропом. Кабачок нарізати брусочками, обсмажити на рослинному маслі. Через три хвилини додати квасолю, тушкувати овочі ще п'ять хвилин. Додати нарізані шматочками помідори, томатну пасту, петрушку і базилік, посолити і поперчити, тушкувати хвилин п'ять. Викласти до овочів макарони, прогріти, акуратно перемішати і розкласти по тарілках. За бажанням макарони з овочами можна посипати свіжою зеленню і тертим сиром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |