Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати макарони з квасолею і кабачками?
Для цієї страви краще брати різнокольорові макарони-спіральки, тоді вийде дуже яскраво, смачно. Пропорції в рецепті приблизні, «на око», ви можете змінити у відповідності з вашими вподобаннями.
Що знадобиться для приготування

Різнокольорові макарони з пшениці твердих сортів
200 грам кабачків
150 грам свіжої або замороженої стручкової квасолі
Дві столові ложки томатної пасти
Дві помідори
Рослинна олія
Сіль, мелений чорний перець, базилік і петрушка - все за смаком
Дві - три зубчики часнику

Приготування

У великій кількості киплячої підсоленої води з додаванням чайної ложки рослинного масла відварюємо макарони (їх трохи краще недоварити, щоб залишалися в серединці твердуватими). Відкинути на друшляк, дати стекти воді.
Заморожену квасолю на дві - три хвилини залити окропом. Кабачок нарізати брусочками, обсмажити на рослинному маслі. Через три хвилини додати квасолю, тушкувати овочі ще п'ять хвилин. Додати нарізані шматочками помідори, томатну пасту, петрушку і базилік, посолити і поперчити, тушкувати хвилин п'ять. Викласти до овочів макарони, прогріти, акуратно перемішати і розкласти по тарілках.
За бажанням макарони з овочами можна посипати свіжою зеленню і тертим сиром.
Категория: Рецепти |
| Теги: макарони, п'ять
Як готується гостра сальса?
Як готуються зрази "Пташине молоко"?
Як готується піца по-мексиканськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: