Чудовий вітамінний літній салат, який буде прекрасним смачним і корисним десертом! Список необхідних складових для сливового салату: 250 грамів злив. одне яблуко. одна груша. дві невеликих морквини, 100 грамів родзинок, половина лимона. 100 грамів натурального низько-калорійного йогурту, цукор. Сливи, яблуко, грушу і моркву ретельно вимити. Яблуко і грушу очистити від серцевини і насіння (шкірку можна почистити за бажанням) і порізати на невеликі кубики. Звільнити від кісточок сливи і теж нарізати кубиками. Моркву почистити і потім натерти на крупній тертці. Ізюм добре промити і залити на 10-15 хвилин окропом, після чого процідити і знову ретельно промити. Подрібнені фрукти, родзинки і натерту моркву змішати, потім полити соком з половинки лимона, додати трохи цукру і знову добре перемішати. Салат викласти на блюдо і полити натуральним йогуртом. Подавати салат охолодженим, можна з бісквітним або пісочним печивом.
|