Для того, щоб приготувати рибу в кисло-солодкому соусі вам знадобляться такі продукти: приблизно 200-250 грамів свіжої риби, одна цибулина середнього розміру, одна середня морква, корінець петрушки, одна чайна ложка борошна, одна чайна ложка томатної пасти, 30 грамів родзинок, щіпка лимонної кислоти, вершкове масло і соняшникову олію, сіль, перець і сахар.Свежую рибу потрібно помити і почистити. Потім порізати на шматочки і викласти на сковорідку. Додати до риби дрібно нарізану цибулину і нашатковану моркву, дрібно порізаний корінь петрушки. Все це протушкувати до готовності. Підсмажити на маслі чайну ложку борошна, розведеного в рибному бульйоні, в якому тушкувалась риба. Додати туди чайну ложку томатної пасти і лимонну кислоту, потім добре розмішати, проварити і, після приготування, процідити. В отриману суміш покласти промитий ізюм, довести до кипіння і додати цукор за смаком і вершкове масло. Готову рибу подавати, полив цією підливою.
A look at the key moments in the Israel-Hamas war as the conflict reaches its 100th day <a href=https://omg1.shop>omg omg</a> It’s been 100 days since the outbreak of Israel’s war in Gaza, and Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu has vowed "nobody will stop us" from destroying Hamas as his country faces accusations of genocide at The Hague.
The Israeli military began an offensive on the Palestinian enclave after Hamas militants launched a brutal assault on Israel on October 7, with gunmen killing around 1,200 people and taking more than 200 people hostage, according to Israeli authorities.
Since the attack, more than 23,843 people in Gaza have been killed, according to the Hamas-run health ministry.