Для того, щоб приготувати рибу в кисло-солодкому соусі вам знадобляться такі продукти: приблизно 200-250 грамів свіжої риби, одна цибулина середнього розміру, одна середня морква, корінець петрушки, одна чайна ложка борошна, одна чайна ложка томатної пасти, 30 грамів родзинок, щіпка лимонної кислоти, вершкове масло і соняшникову олію, сіль, перець і сахар.Свежую рибу потрібно помити і почистити. Потім порізати на шматочки і викласти на сковорідку. Додати до риби дрібно нарізану цибулину і нашатковану моркву, дрібно порізаний корінь петрушки. Все це протушкувати до готовності. Підсмажити на маслі чайну ложку борошна, розведеного в рибному бульйоні, в якому тушкувалась риба. Додати туди чайну ложку томатної пасти і лимонну кислоту, потім добре розмішати, проварити і, після приготування, процідити. В отриману суміш покласти промитий ізюм, довести до кипіння і додати цукор за смаком і вершкове масло. Готову рибу подавати, полив цією підливою.