Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясо індички в цибульному соусі?
М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить дуже ароматним, м'яким і соковитим. Можна брати як м'ясо індички, так і куряче м'ясо. Що знадобиться для приготування М'ясо індички або курки П'ять - шість великих цибулин П'ять - шість морквин 100 мл сухого білого вина Головка часнику Десять горошин запашного перцю П'ять лаврових листочків Сухий чебрець і сухий кріп (або свіжий) Рослинна олія Приготування Курку або м'ясо індички розрізаємо на шматки середнього розміру. Цибулю ріжемо кільцями. Моркву нарізаємо кружечками (терти небажано). У великій сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо шматки м'яса з усіх сторін. На дно казана або каструлі з товстим дном кладемо тарілку (її перевертаємо догори денцем). Першим шаром викладаємо м'ясо, посипаємо його меленим перцем, чебрецем, кропом, підсолюємо. Потім робимо шар з цибулі і моркви, між шарами кладемо лавровий лист і горошини перцю. Верхній шар повинен бути з лука. Вливаємо біле вино, доливаємо води так, щоб останній шар був покритий водою. накриваємо кришкою, ставимо в духовку, розігріту до 220 градусів. Через півгодини знижуємо температуру до 180 градусів і готуємо м'ясо ще години дві. За півгодини до готовності зніміть кришку. Подавайте як самостійне блюдо з будь-яким гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |