Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясо індички в цибульному соусі?
М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить дуже ароматним, м'яким і соковитим. Можна брати як м'ясо індички, так і куряче м'ясо.
Що знадобиться для приготування
М'ясо індички або курки
П'ять - шість великих цибулин
П'ять - шість морквин
100 мл сухого білого вина
Головка часнику
Десять горошин запашного перцю
П'ять лаврових листочків
Сухий чебрець і сухий кріп (або свіжий)
Рослинна олія

Приготування

Курку або м'ясо індички розрізаємо на шматки середнього розміру. Цибулю ріжемо кільцями. Моркву нарізаємо кружечками (терти небажано).

У великій сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо шматки м'яса з усіх сторін.

На дно казана або каструлі з товстим дном кладемо тарілку (її перевертаємо догори денцем). Першим шаром викладаємо м'ясо, посипаємо його меленим перцем, чебрецем, кропом, підсолюємо. Потім робимо шар з цибулі і моркви, між шарами кладемо лавровий лист і горошини перцю. Верхній шар повинен бути з лука.

Вливаємо біле вино, доливаємо води так, щоб останній шар був покритий водою. накриваємо кришкою, ставимо в духовку, розігріту до 220 градусів. Через півгодини знижуємо температуру до 180 градусів і готуємо м'ясо ще години дві. За півгодини до готовності зніміть кришку.

Подавайте як самостійне блюдо з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, індички
Смажений сир
Як готується коктейль, який спалює калорії?
Що приготувати з гарбуза
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: