Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати м'ясну кільце з фаршу?
Таку оригінальність впору готувати для святкового застілля. Ніяких надмірностей в самому рецепті немає, все робиться з звичайного фаршу з додаванням рису і сиру у вигляді прикраси. Необхідні продукти 800 грам м'ясного фаршу Одне яйце Половинка батона або булочка Молоко Сіль, спеції, чорний перець - за смаком 150 грам сиру Приготування Приготувати фарш, як на котлети - замочити в молоці білий хліб, трохи його відтиснути і разом з яйцем і спеціями додати до фаршу, посолити. Вимішати до однорідної, щільної маси. Круглу форму змастити маслом. В серединку поставити мисочку або салатник з високими стінками, перевернути її денцем вгору. Посуд має бути значно меншим діаметром, ніж форма, в яку викладається фарш. Викласти фарш у вигляді кільця навколо салатника, ущільнити його руками. Миску прибрати, деко застелити папером для випічки, змастити її маслом і акуратно перевернути форму на деко. Якщо залишити кільце з фаршу у формі, краєчки можуть прилипнути до стінок і кільце вийде негарним. фарш Розкласти на шматочки вершкового масла, запікати в гарячій духовці при температурі 200 градусів приблизно 30 хвилин. Незадовго до готовності розкласти на кільці шматочки сиру і запікати, поки сир не розплавиться. Готове кільце перекласти на блюдо, в середину викласти заздалегідь відварений рис і запашні овочі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |