Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати м'ясні рулети з чорносливом?
До м'ясних рулетів готується гірчичний соус. Блюдо пропонується для святкового столу.
Що знадобиться для приготування

Шість эскалопов або відбивних
50 грам твердого сиру
15 штук чорносливу
Дві столові ложки мелених волоських горіхів
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Для соусу

150 мл нежирних вершків
Три столові ложки готової гірчиці
Чайна ложка борошна
Чайна ложка вершкового масла
Сіль за смаком
Приготування

М'ясо добре відбити (але без фанатизму, щоб дірочок не з'явилося), посолити і поперчити з обох сторін. Залишити на півгодини просочитися. Тим часом розпарити чорнослив на водяній бані, дрібно порубати горіхи і сир нарізати смужками. На кожен шматочок м'яса покласти чорнослив, зверху - сир і згорнути рулетом. Викласти у форму для запікання або на сковорідку.
Готуємо соус. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло. Додаємо борошно, перемішуємо, додаємо гірчицю і вливаємо вершки. Добре вимішуємо суміш щоб не було грудочок, прогріваємо на повільному вогні одну - дві хвилини і заливаємо соусом рулети. Зверху посипаємо горіхами. Запікаємо в духовці сорок хвилин при температурі 200 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: добре, Соус
Ароматне масло з травами і паприкою
Ватрушки "Фрейлін"
Пиріжки зі шпинатом (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: