Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати смачну паску в хлібопічці?
Смачна паска приготувати самостійно не складе проблем, необхідно лише підібрати правильне співвідношення продуктів, дотримати температурний режим і час випікання.
Продукти в хлібопічку закладаються в такому порядку: дріжджів півтори чайних ложки борошна чотириста грам, чайна ложка солі, соку апельсинового п'ятдесят мл молока сто мл рідкого меду дві ст. ложки, ваніліну пачечка, цукру одна столова ложка масла вершкового тридцять грам, два великих курячих яйця, жменя родзинок, плюс цукати і одне терте яблуко.

Всі складові складаються, виставляється режим найтривалішою випічки хліба (це п'ять - шість годин, не менше). У підсумку виходить дуже смачний ароматний паска, який залишається тільки змастити збитим білком і посипати красивими прикрасами, виготовленими з фарбованого цукру.

Тісто для паски можна замішувати в каструлі вручну, в цьому випадку всі рідкі складові підігріваються і час, призначений для підйому тесту, збільшується двох годин (загальний час).
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 5 | Теги: годин, цукру
Як готується гречка по купецькому?
Запіканка з сиру і вермішелі
Картопля фарширований оселедцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: