Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати листкові пиріжки з вишнею?
Щоб начинка залишалася соковитою, але тісто не розмокло, обов'язково додайте в начинку трошки крохмалю. Інакше з пиріжків буде витікати сік. Пиріжки за цим рецептом можна робити з будь фруктової або ягідною начинкою. Що знадобиться для приготування Упаковка листкового тіста (500 грам) 300 грам свіжої або замороженої вишні Цукор (за смаком) Чотири чайних ложки крохмалю Приготування З вишні видаляємо кісточки. Якщо морожена - розморожуємо. Сік зливаємо. Свіжу вишню засипаємо цукром, залишаємо на 15 хвилин, що виділився сік зливаємо (його можна випити або використовувати для компоту). Тісто має бути розмороженим. Розкачуємо його в пласт товщиною 3 мм Нарізаємо прямокутниками. На кожен шматочок тіста викладаємо начинку і посипаємо крохмалем (приблизно третина чайної ложки). Вишню на тісто намагайтеся класти так, щоб вона була на одній половині, друга залишалася порожньою. Накриваємо начинку половиною тіста і виделкою або руками закриваємо краю. Викладаємо пиріжки на деко (його застеліть папером), ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 20-25 хвилин. Незадовго до готовності можна змастити пиріжки яйцем. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 6 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |