Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати листкові пиріжки з вишнею?
Щоб начинка залишалася соковитою, але тісто не розмокло, обов'язково додайте в начинку трошки крохмалю. Інакше з пиріжків буде витікати сік. Пиріжки за цим рецептом можна робити з будь фруктової або ягідною начинкою.
Що знадобиться для приготування
Упаковка листкового тіста (500 грам)
300 грам свіжої або замороженої вишні
Цукор (за смаком)
Чотири чайних ложки крохмалю

Приготування

З вишні видаляємо кісточки. Якщо морожена - розморожуємо. Сік зливаємо. Свіжу вишню засипаємо цукром, залишаємо на 15 хвилин, що виділився сік зливаємо (його можна випити або використовувати для компоту).

Тісто має бути розмороженим. Розкачуємо його в пласт товщиною 3 мм Нарізаємо прямокутниками. На кожен шматочок тіста викладаємо начинку і посипаємо крохмалем (приблизно третина чайної ложки). Вишню на тісто намагайтеся класти так, щоб вона була на одній половині, друга залишалася порожньою. Накриваємо начинку половиною тіста і виделкою або руками закриваємо краю.

Викладаємо пиріжки на деко (його застеліть папером), ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 20-25 хвилин. Незадовго до готовності можна змастити пиріжки яйцем. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 6 | Теги: сік, пиріжки
Кокосове печиво
Як готується запіканка з гречаної каші?
Як приготувати справжній французький багет?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: