Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати лимонні подушечки?
Калорійна, але дуже смачна випічка! Якщо ви любите щоб смак лимона добре відчувався, додайте в тісто більше лимонного соку.
Що знадобиться для приготування

Дві склянки борошна
Один лимон або половинка лимона (тільки сік і цедра)
Два яйця
Дві столові ложки сметани
80 грам м'якого маргарину (або вершкового масла)
Дві чайних ложки розпушувача
Рослинна олія для фритюру
Цукрова пудра для посипання

Приготування

З лимона зріжте цедру і з м'якоті відіжміть сік. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем, додайте лимонну цедру (цедру можна не додавати, це за бажанням).
В окремому посуді змішайте м'яке масло або маргарин, сметану, яйця, злегка збийте міксером в однорідну масу. Додайте борошняну суміш і замісити тісто, поступово вливаючи в нього лимонний сік. Тісто повинне вийти м'яким, еластичним, приємною в роботі. Скачайте його в кулю, загорніть в плівку і приберіть в холодильник на півгодини.
Охолоджене тісто розкачайте в пласт товщиною трохи менше 1 см, наріжте його ножем на невеликі квадратики і обсмажте у фритюрі до золотистого кольору. Коли подушечки охолонуть, посипте їх цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, сік
Як готується гостра сальса?
Як готуються манно-вівсяні млинці?
Як приготувати курячі котлети «Ніжні»
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: