Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати лимонні подушечки?
Калорійна, але дуже смачна випічка! Якщо ви любите щоб смак лимона добре відчувався, додайте в тісто більше лимонного соку. Що знадобиться для приготування Дві склянки борошна Один лимон або половинка лимона (тільки сік і цедра) Два яйця Дві столові ложки сметани 80 грам м'якого маргарину (або вершкового масла) Дві чайних ложки розпушувача Рослинна олія для фритюру Цукрова пудра для посипання Приготування З лимона зріжте цедру і з м'якоті відіжміть сік. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем, додайте лимонну цедру (цедру можна не додавати, це за бажанням). В окремому посуді змішайте м'яке масло або маргарин, сметану, яйця, злегка збийте міксером в однорідну масу. Додайте борошняну суміш і замісити тісто, поступово вливаючи в нього лимонний сік. Тісто повинне вийти м'яким, еластичним, приємною в роботі. Скачайте його в кулю, загорніть в плівку і приберіть в холодильник на півгодини. Охолоджене тісто розкачайте в пласт товщиною трохи менше 1 см, наріжте його ножем на невеликі квадратики і обсмажте у фритюрі до золотистого кольору. Коли подушечки охолонуть, посипте їх цукровою пудрою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |