Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курку з гарбузом і грибами?
Гарбуз додає м'ясу неповторний смак, а білі гриби віддають свій аромат. Це оригінальне блюдо можна приготувати не тільки з курки, підійде і свинина, і яловичина. Потрібно буде лише трохи продовжити час приготування. Необхідні продукти Кілограм курячого м'яса (стегенця, гомілки) 500 грам гарбуза Дві цибулини 250 мл вершків (жирність 20%) 80 грам сушених білих грибів Рослинна олія Сіль, перець і спеції за смаком Свіжа зелень Приготування Гриби заливаємо окропом і залишаємо на півгодини. Куряче м'ясо натираємо сіллю, спеціями, перцем, даємо трохи просочитися і обсмажуємо до рум'яної скоринки на олії. Перекладаємо у форму для запікання. Цибулю дрібно ріжемо, підсмажити в олії. Коли цибуля стане прозорою, додаємо нарізані шматочками гриби (рідина після них не виливаємо) і обсмажуємо ще три хвилини. Додаємо нарізану кубиками гарбуз, приправляємо сіллю, перцем, спеціями і тушкуємо десять хвилин. Воду, яка залишилася після грибів, проціджуємо, вливаємо приблизно півсклянки в овочі з грибами. Додаємо вершки, тушкуємо ще десять хвилин. Виливаємо соус з гарбузом на курку, запікаємо в духовці на середньому вогні сорок хвилин. Готову страву посипаємо зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |