> Це блюдо готується не складно. Потрібно яловичий або свинячий фарш, овочі свіжі та макарони твердих сортів пшениці. Отже, беремо п'ять великих помідор, морем їх очищаємо від верхньої шкірки (занурити в окріп, потім шкірку легко знімати). Фарш обсмажити з дрібно нарізаним цибулею на сковорідці. Сюди ж додається дрібно нарізаний болгарський перець і подрібнені блендером помідори. Додається сіль, базилік сухий, орегано і мелений чорний перець. Готується фарш не менше двадцяти хвилин, тобто до повної готовності.
Окремо відварюють макарони, потім вода з них зливається, а самі макарони відправляються в сковороду до фаршу. Тут головне - не переварити у воді макарони! Якщо ви їх переваріть, вони розкиснуть в м'ясному соусі і страва не буде апетитним на вигляд. Краще трохи не до варити макаронні вироби, до повної готовності вони дійдуть в гарячому м'ясному соусі.
Замість м'ясного фаршу можна взяти нарізані колечками копчені ковбаски і бекон. Вийде теж дуже смачне, ароматне блюдо.