Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячий суп з маринованими огірочками?
Від розсольнику цей суп відрізняється, він готується простіше і не такий важкий для шлунка. У ньому багато овочів, а куряче філе додається в суп після попереднього маринування в спеціях. Огірки, в принципі, можна виключити, вони додаються вже в тарілку, але тоді пропадає пікантність цього незвичайного супчика.
Що знадобиться для приготування
300-400 грам курячого філе (замаринувати в приправах або в маринаді)
700 грам картоплі
Одна морква
Один болгарський перець
Дві цибулини
Столова ложка рослинного масла
Літр води
Два-три маринованих огірка
Сіль і спеції, приправи за смаком

Приготування

Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, заливаємо маринадом або обвалюємо в спеціях і залишаємо маринуватися хоча б на годину.
Моркву і болгарський перець ріжемо брусочками, цибулю - дрібними кубиками. Картоплю нарізаємо довільно - соломкою або невеликими шматочками. Всі овочі для цього супу ріжуться досить дрібно.

Куряче філе викладаємо в каструлю з товстим дном, в якій вже розігріте рослинне масло. Обсмажуємо до рум'яної скоринки, але сильно смажити не потрібно. По черзі додаємо нарізані овочі і тушкуємо на невеликому вогні.

Вливаємо воду, додаємо спеції, солимо за смаком. Даємо закипіти й варимо суп до готовності овочів. Огірочки дрібно ріжемо.
Готовий суп розливаємо по тарілках, додаємо в кожну огірки і свіжу зелень. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, суп
Рулети з лаваша
Як зробити зефірний торт?
Як зробити яєчню-бовтанку в листковому тісті?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: