Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати кабачкову запіканку по-грецьки?
Рецепт дуже легкий і буде корисна як досвідченим господиням, так і тим хто тільки освоює основи кулінарії. Крім того, запіканка досить швидко готується і обходиться дуже дешево. Справжній «черговий» рецепт на швидку руку.
Що знадобиться для приготування
3 кабачка середньої величини
250 грам овечої бринзи
100 грам тертого сиру
50 грам тертого «копченого» сиру
Три яйця
Баночка натурального йогурту (3 %, відсотки)
Чверть склянки оливкової олії (або іншої рослинної без запаху)
Приблизно півтори склянки борошна
Чайна ложка розпушувача
Одна - дві столові ложки сухого грибного супу
Сіль - за смаком
Приготування

Змастити маслом форму для випікання. Посипати дно борошном і панірувальними сухарями (вони вберуть надлишок рідини). Нагріти духовку до 200 градусів.
Змішати борошно з розпушувачем і просіяти. Відставити на деякий час. Всі сири натерти на тертці бринзу можна розім'яти виделкою. Змішати сири з бринзою. Яйця збити, додати йогурт і влити рослинне масло. Вилити цю суміш до сирів.
У борошно покласти розпушувач, сухий грибний суп, сіль.
Кабачки натерти на крупній тертці. Віджати. Брати жменями і класти в миску з сиром і бринзою. Посипати борошном, перемішати до однорідної маси.
Викласти кабачкове тісто у форму, посипати кунжутом і випікати до рум'яної скоринки. Запіканку нарізати постигла. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: посипати, форму
Як приготувати суп з щавлю
Найсмачніші салати: 20 рецептів
Як спекти сирні палички?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: