Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кабачкову запіканку по-грецьки?
Рецепт дуже легкий і буде корисна як досвідченим господиням, так і тим хто тільки освоює основи кулінарії. Крім того, запіканка досить швидко готується і обходиться дуже дешево. Справжній «черговий» рецепт на швидку руку. Що знадобиться для приготування 3 кабачка середньої величини 250 грам овечої бринзи 100 грам тертого сиру 50 грам тертого «копченого» сиру Три яйця Баночка натурального йогурту (3 %, відсотки) Чверть склянки оливкової олії (або іншої рослинної без запаху) Приблизно півтори склянки борошна Чайна ложка розпушувача Одна - дві столові ложки сухого грибного супу Сіль - за смаком Приготування Змастити маслом форму для випікання. Посипати дно борошном і панірувальними сухарями (вони вберуть надлишок рідини). Нагріти духовку до 200 градусів. Змішати борошно з розпушувачем і просіяти. Відставити на деякий час. Всі сири натерти на тертці бринзу можна розім'яти виделкою. Змішати сири з бринзою. Яйця збити, додати йогурт і влити рослинне масло. Вилити цю суміш до сирів. У борошно покласти розпушувач, сухий грибний суп, сіль. Кабачки натерти на крупній тертці. Віджати. Брати жменями і класти в миску з сиром і бринзою. Посипати борошном, перемішати до однорідної маси. Викласти кабачкове тісто у форму, посипати кунжутом і випікати до рум'яної скоринки. Запіканку нарізати постигла. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |