Вашій увазі пропонується дуже оригінальний і можна навіть сказати екзотичний варіант приготування курячого м'яса - курячі ніжки пропонується запекти разом з ківі, апельсин, грушами і різноманітними приправами, що додасть такого здавалося б звичайному страві незвичайний і пікантний смак, а також просто приголомшливий аромат. Щоб приготувати курячі ніжки, запечені з фруктами вам будуть потрібні складові за наступним списком: десять середніх за розміром курячих ніжок, два невеликих ківі, одна спіла груша, один апельсин (бажано вибрати цитрус розміром побільше), оливкова олія, сіль, мелений перець чилі паприка, а також по чверті чайної ложки чорного меленого перцю, майорану, кмину і розмарину.
Всі зазначені в рецепті приправи і спеції необхідно змішати, при цьому деякі з них потрібно попередньо перемолоти до порошкоподібного стану. Курячі ніжки слід промити, обсушити за допомогою паперових рушників з усіх сторін натерти отриманою ароматною сумішшю, прибрати в холодильник на 30-60 хвилин, а після цього обсмажити на оливковій олії. Ківі треба почистити і порізати кружечками середньої товщини, вимиту й очищену від серцевини грушу нарізати соломкою, апельсин очистити від шкірки і розділити на часточки. Щедро змащену маслом жароміцну форму викладаються обсмажені курячі ніжки, зверху на них слід викласти підготовлені фрукти, накрити вміст форми фольгою і відправити в гарячу (200 градусів) духову піч на 35-40 хвилин. Через певний час фрукти потрібно дістати, а ніжки посипати сіллю, полити оливковою олією і виділився при запіканні соком і продовжувати готувати ще близько 20 хвилин, злегка зменшивши нагрів при цьому. Подавати запечені курячі ніжки слід гарячими разом з приготованими фруктами.