Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячий рулет з морквою і стручкової квасолею?
Відмінна ідея для святкового столу. Рулет готується дуже просто, і часу на приготування потрібно навіть менше, ніж для традиційних курячих котлет. Що знадобиться з продуктів 500 грам курячого фаршу Одне яйце 250 г стручкової квасолі Одна морквина 100 грам сиру Дві - три столові ложки панірувальних сухарів Сіль, перець, спеції за смаком Приготування Квасоля розрізати невеликими шматочками, пробланшировать дві - три хвилини. Моркву відварити на пару майже до готовності. очистити, розрізати уздовж на тонкі довгі брусочки. Курячий фарш посолити, поперчити, додати яйце, панірувальні сухарі, спеції. Можна покласти пару ложок сметани щоб фарш був соковитіше. Все як слід перемішати, побити фарш об стіл, щоб він став однорідним. Розподілити фарш рівномірним шаром у формі прямокутника на аркуші фольги. Розкласти рядами (вздовж) моркву і квасолю, посипати тертим сиром, згорнути рулетом. Влити в форму трохи води, щоб рулет не пригорів, і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати 40 - 50 хвилин, періодично підливаючи у форму або на деко воду. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |