Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі рулетики з грибами?
Цим рулетикам саме місце на святковому столі. Дуже смачна страва! куряче м'ясо можна попередньо замаринувати в вашому улюбленому маринаді, тоді буде ще смачніше, ніжніше і соковитіше.
Необхідні продукти
П'ять курячих грудок
300 грам свіжих, заморожених або маринованих печериць
Одна головка цибулі
Дві часточки часнику
50 грам сиру
Дві - три столові ложки густого натурального йогурту або сметани
По чайній ложці гірчиці та хрону (це за бажанням)
Сіль, перець, спеції, приправи - все за смаком
Приготування

Філе відбити, посолити і посипати спеціями, приправами. Можна на годину - півтора замаринувати в маринаді (підбирайте за смаком, яку любите).
Цибулю і часник дрібно порізати, обсмажити на рослинному маслі, додати в сковорідку гриби і обсмажувати разом з цибулею до випаровування рідини. Перекласти готову піджарку з грибів з цибулею в окремий посуд, туди ж натерти сир, додати зелень, сметану або йогурт, гірчицю, хрін. Перемішати, повинна вийти начинка середньої густоти.
Викласти начинку на відбите м'ясо, згорнути рулетики, (можна закріпити ниткою або зубочисткою) і викласти у форму для запікання швом вниз. Влити близько склянки теплої підсоленої води, поставити в гарячу духовку, запікати при температурі 180 градусів до рум'яної скоринки. Хвилин за десять до закінчення приготування викласти рулети залишилася начинку. Подавати можна з будь-яким гарніром або як холодну закуску.
Категория: Рецепти |
| Теги: маринаді, замаринувати
Печиво з фруктовим макухою
Вівсяне печиво з чорносливом та ізюмом
Піца Кальцоне на бездрожжевом тесті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: