Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі рулетики з грибами?
Цим рулетикам саме місце на святковому столі. Дуже смачна страва! куряче м'ясо можна попередньо замаринувати в вашому улюбленому маринаді, тоді буде ще смачніше, ніжніше і соковитіше. Необхідні продукти П'ять курячих грудок 300 грам свіжих, заморожених або маринованих печериць Одна головка цибулі Дві часточки часнику 50 грам сиру Дві - три столові ложки густого натурального йогурту або сметани По чайній ложці гірчиці та хрону (це за бажанням) Сіль, перець, спеції, приправи - все за смаком Приготування Філе відбити, посолити і посипати спеціями, приправами. Можна на годину - півтора замаринувати в маринаді (підбирайте за смаком, яку любите). Цибулю і часник дрібно порізати, обсмажити на рослинному маслі, додати в сковорідку гриби і обсмажувати разом з цибулею до випаровування рідини. Перекласти готову піджарку з грибів з цибулею в окремий посуд, туди ж натерти сир, додати зелень, сметану або йогурт, гірчицю, хрін. Перемішати, повинна вийти начинка середньої густоти. Викласти начинку на відбите м'ясо, згорнути рулетики, (можна закріпити ниткою або зубочисткою) і викласти у форму для запікання швом вниз. Влити близько склянки теплої підсоленої води, поставити в гарячу духовку, запікати при температурі 180 градусів до рум'яної скоринки. Хвилин за десять до закінчення приготування викласти рулети залишилася начинку. Подавати можна з будь-яким гарніром або як холодну закуску. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |