Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі ніжки з грибами і рисом?
Чудовий і дуже простий рецепт. Підготуйте всі продукти укладіть шарами на деко, влийте бульйон або воду і ставте в духовку. Через годину можна запрошувати до столу. Що знадобиться для приготування 600-700 грам курячих гомілок (стегенець, крилець і т. п.) Склянку рису (сухого) Склянку - півтори курячого бульйону або води Свіжі або заморожені печериці Дві цибулини Морквина (за бажанням) Сіль і чорний мелений перець за смаком Приправа для курки Рослинна олія Приготування Змішайте сіль з меленим перецем, натріть куряче м'ясо, збризніть рослинним маслом і відставте в бік. Лук наріжте півкільцями, моркву натріть на крупній тертці. Злегка обсмажте овочі в олії. Склянку рису вимийте під проточною водою. Гриби наріжте пластинками. Якщо гриби заморожені, розморожувати їх не потрібно. В глибоку форму (розмір 18х25 см) викладіть обсмажені овочі, на них - рис (посипте спеціями, приправою). Зверху розкладіть гриби, підсолити і поперчіть. На гриби викладіть курячі ніжки. Влийте півтори склянки води, щільно накрийте фольгою і запікайте в духовці на середньому вогні протягом години. Незадовго до готовності фольгу зніміть і підрум'яньте куряче м'ясо. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |