Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі ніжки з грибами і рисом?
Чудовий і дуже простий рецепт. Підготуйте всі продукти укладіть шарами на деко, влийте бульйон або воду і ставте в духовку. Через годину можна запрошувати до столу.
Що знадобиться для приготування
600-700 грам курячих гомілок (стегенець, крилець і т. п.)
Склянку рису (сухого)
Склянку - півтори курячого бульйону або води
Свіжі або заморожені печериці
Дві цибулини
Морквина (за бажанням)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приправа для курки
Рослинна олія

Приготування

Змішайте сіль з меленим перецем, натріть куряче м'ясо, збризніть рослинним маслом і відставте в бік.
Лук наріжте півкільцями, моркву натріть на крупній тертці. Злегка обсмажте овочі в олії. Склянку рису вимийте під проточною водою. Гриби наріжте пластинками. Якщо гриби заморожені, розморожувати їх не потрібно.
В глибоку форму (розмір 18х25 см) викладіть обсмажені овочі, на них - рис (посипте спеціями, приправою). Зверху розкладіть гриби, підсолити і поперчіть. На гриби викладіть курячі ніжки. Влийте півтори склянки води, щільно накрийте фольгою і запікайте в духовці на середньому вогні протягом години. Незадовго до готовності фольгу зніміть і підрум'яньте куряче м'ясо.
Категория: Рецепти |
| Теги: заморожені, ГРИБИ
Як готуються м'ясні кекси з сирно-яєчної начинкою?
Як спекти хліб по-сербськи?
Як приготувати сирний десерт із фруктами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: