Це досить просте у приготуванні і за складом блюдо (або навіть швидше закуска) дуже популярна в деяких країнах Східної Європи і зокрема в Чехії, де смажать у своєрідній паніровці в основному сири м'яких сортів або сири з цвіллю. Тим не менш звичайний сир теж цілком можна приготувати саме подібним чином - страва вийде дивно апетитним і дуже смачним! Щоб приготувати закуску за пропонованим тут рецепту вам будуть потрібні наступні інгредієнти: панірувальні сухарі, два курячих яйця, щіпка солі і перцю, олія для смаження, ну і власне сам сир.
Сир необхідно порізати скибочками завтовшки приблизно в один-півтора сантиметри. Панірувальні сухарі висипати в глибоку тарілку, ну а в другу глибоку тарілку вилити попередньо ретельно збиті яйця. Далі скибочки сиру слід гарненько вмочити з обох сторін у збиті яйця, обваляти в сухарях, ну а після цього обсмажувати на сильно розігрітому рослинному маслі приблизно по 30 секунд з кожної сторони. Готовий сир в паніровці потрібно викласти на паперовий рушник для того, щоб прибрати залишки жиру. Ну а подавати скибочки сиру можна з овочевими салатами або улюбленим соусом.