Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати куряче філе з овочами?
Такий варіант приготування курячого філе чимось нагадує китайську кухню. Тим, хто любить гостреньку курку, страва безсумнівно припаде до смаку.
Що знадобиться для приготування

Два курячих філе
Моркву
Ріпчасту цибулю
Кілька штук солодкого болгарського перцю різних кольорів
Білокачанна капуста
Соєвий соус
Сіль і мелений перець за смаком
Рослинна олія
За бажанням можна додати кабачки, гриби або консервовану кукурудзу

Приготування

Куряче філе нарізати невеликими шматочками, скропити соєвим соусом і помариновать півгодини.
Поки м'ясо маринується, ріжемо соломкою моркву і перець, цибулю - півкільцями, шаткуємо капусту. Якщо додаєте кабачки - з них краще зрізати шкірку, а м'якоть нарізати смужками.
В сковорідці розігріваємо олію, викладаємо м'ясо, перчимо і солимо. Коли м'ясо трохи обсмажиться, кладемо в сковорідку цибулю, потім додаємо моркву, перець. Тушкуємо до напівготовності і викладаємо капусту з кабачками. Накриваємо кришкою і на середньому вогні тушкуємо до готовності. при необхідності підливаємо водички. У готове блюдо додаємо соєвий соус і знімаємо з вогню.
Можна подавати як самостійне блюдо або з відварним розсипчастим рисом - так і смачніше і ситніше.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, філе
Як зробити печиво з сирного сирка?
Як спекти "Пастуший пиріг"?
Як приготувати щавлевий суп з яловичиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: