Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати куряче філе з овочами?
![]() Що знадобиться для приготування Два курячих філе Моркву Ріпчасту цибулю Кілька штук солодкого болгарського перцю різних кольорів Білокачанна капуста Соєвий соус Сіль і мелений перець за смаком Рослинна олія За бажанням можна додати кабачки, гриби або консервовану кукурудзу Приготування Куряче філе нарізати невеликими шматочками, скропити соєвим соусом і помариновать півгодини. Поки м'ясо маринується, ріжемо соломкою моркву і перець, цибулю - півкільцями, шаткуємо капусту. Якщо додаєте кабачки - з них краще зрізати шкірку, а м'якоть нарізати смужками. В сковорідці розігріваємо олію, викладаємо м'ясо, перчимо і солимо. Коли м'ясо трохи обсмажиться, кладемо в сковорідку цибулю, потім додаємо моркву, перець. Тушкуємо до напівготовності і викладаємо капусту з кабачками. Накриваємо кришкою і на середньому вогні тушкуємо до готовності. при необхідності підливаємо водички. У готове блюдо додаємо соєвий соус і знімаємо з вогню. Можна подавати як самостійне блюдо або з відварним розсипчастим рисом - так і смачніше і ситніше. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |