Завдяки тому, що печиво, рецепт якого вказаний тут, готується на основі такого продукту, як солодкий сирний сирок, готова випічка виходить дивно ніжною і легкою по своїй консистенції, дуже смачною і прямо-таки тане в роті. Ну а крім цього таке печиво ще й апетитно виглядає, так як випічка оформляється у вигляді маленьких трояндочок. Щоб спекти таке печиво з найніжнішим смаком вам будуть потрібні наступні продукти: дві пачечку солодкого сирного сирка (200 грамів), одна пачка (200-грамова) вершкового масла, два курячих яйця, 225 грамів пшеничного борошна, 150 г цукрового піску, половинка чайної ложки харчової соди і оцет (для того, щоб цю соду погасити).
Вершкове масло слід порізати кубиками і довести до м'якого стану, залишивши постояти деякий час при кімнатній температурі, після чого розтерти його з сирними сирками і збити до отримання кремоподібній маси. В отриману масу потрібно додавати соду погашену оцтом, а також яєчні жовтки (білки відкласти на потім). Далі до суміші необхідно поступово додати борошно і замісити м'яке "слухняне" тісто, яке потім приблизно на годину, щоб відправити на холод. Яєчні білки збити з цукровим піском до стійких піків. Охолоджене тісто розкачати до товщини в пів сантиметра і рівномірно змастити білковою масою, після чого згорнути тісто у вигляді рулетика і гострим ножем порізати на окремі печенюшки (шириною приблизно в 2,5-3 сантиметри). Кожне печиво вмочати однією стороною в муку і викладати на застелений пергаментом деко, а після випікати при 180 градусах до готовності (піч близько півгодини).