Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати хачапурі з лаваша?
Пиріг на всі випадки життя. Готувати всього півгодини, з начинкою можливі будь-які варіації - від сиру з бринзою до картоплі з грибами або м'ясом, рибою. У будь-якому випадку виходить дуже смачно.
Що знадобиться для приготування
Упаковка лаваша (в ній повинно бути три аркуші)
500 грам сиру
200 - 300 грам бринзи або адигейського сиру
П'ять яєць
Склянку молока
Невеликий пучок свіжої зелені
Сіль і спеції за смаком
Трохи сметани і кмин для посипання
Приготування

Сир розминаємо виделкою (він повинен бути сухий і жирний), бринзу натираємо на крупній тертці, адигейський сир можна розламати на маленькі шматочки або теж натерти на тертці. Дрібно рубаємо зелень. Змішуємо сир, бринзу, зелень, розбиваємо туди п'ять яєць, солимо за смаком. Розмішуємо і вливаємо склянку молока. Ще раз добре перемішуємо начинку.
На деко викладаємо лист лавашу, рівномірно розподіляємо по ньому половину начинки. Накриваємо другим листом і теж розкладаємо на ньому начинку. Зверху кладемо третій лист лавашу, змащуємо його сметаною, посипаємо кмином і ставимо пиріг в духовку. випікаємо при температурі 180 градусів близько двадцяти хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: теж, сир
Приголомшливо смачні шашлики курки з ананасами
Як приготувати ліниві млинці з шинкою і сиром?
Домашня ряжанка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: