Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати мариновані помідори?
Тут пропонується рецепт простий і дуже швидко в приготуванні річної закуски, маринованих помідорів, які виходять дивно смачними - пікантними і неймовірно ароматними, і чудово підійдуть для будь-якого застілля і навіть до святкового столу!
Для того, щоб приготувати таку закуску з помідорів вам знадобляться такі інгредієнти: половина кілограма стиглих, але не м'яких помідорів, 100 мл рослинного масла, дві столові ложки оцту (9-відсоткового), чотири зубчики часнику, один перчик чилі, півтори столові ложки натурального меду, одна чайна ложка сушеного базиліка, одна чайна ложка орегано, а також приблизно півтори-дві чайних ложечки солі і пів чайної ложки чорного перцю.

Вимиті помідори необхідно порізати на четвертинки, після чого викласти їх у відповідну суху посудину (скляну банку або контейнер). Рослинну олію потрібно змішати з оцтом, рідким медом (якщо мед густий, то його треба попередньо розтопити на водяній бані), пропущеним через прес часником, подрібненим чилі, сіллю, чорним перцем, базиліком та орегано.
Отриманою сумішшю-слід залити маринадом скибочки помідорів, а потім акуратненько все це перемішати і прибрати в холодильник на добу. Подавати до столу такі мариновані помідори можна відразу ж після того, як вони промаринуются належний час.
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, помідорів
Фініковий кекс
Як готується пиріг з сиром і сосисками?
Як готується м'ятне морозиво з шоколадом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: