Главная » Статьи » Рецепти |
Яйця рибний паштет
Для цієї страви цілком може підійти будь паштет, куплений в магазині, але, звичайно, набагато краще і смачніше вийде, якщо паштет буде приготовлений вдома. Необхідні для приготування даного страви інгредієнти: близько 200 грамів рибного або будь-якого іншого за вашим смаком паштету, три курячих яйця, одна середніх розмірів цибулина, 50 грамів вершкового масла, чотири столові ложки панірувальних сухарів, чотири скибочки білого хліба, 100 г олії, листя салату, чорний мелений перець, сіль. До готового вже паштету додати подрібнену цибулину і вершкове масло, а також вбити туди одне яйце. Всю масу ретельно перемішати, додати чорний перець і сіль за смаком. Залишилися яйця відварити круто, потім остудити і почистити. Кожне яйце обліпити з усіх боків паштетної масою. Отриману котлету гарненько обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити у великій кількості розпеченого рослинного масла. Скибочки білого хліба також обсмажити до рум'яної скоринки, але не пересмажити. Коли котлети трохи охолонуть, їх необхідно розрізати навпіл і кожну половинку викласти на підсмажений шматочок хліба. При подачі до столу страву прикрасити листям салату. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |