Главная » Статьи » Рецепти

Яйця рибний паштет
Для цієї страви цілком може підійти будь паштет, куплений в магазині, але, звичайно, набагато краще і смачніше вийде, якщо паштет буде приготовлений вдома.
Необхідні для приготування даного страви інгредієнти: близько 200 грамів рибного або будь-якого іншого за вашим смаком паштету, три курячих яйця, одна середніх розмірів цибулина, 50 грамів вершкового масла, чотири столові ложки панірувальних сухарів, чотири скибочки білого хліба, 100 г олії, листя салату, чорний мелений перець, сіль.
До готового вже паштету додати подрібнену цибулину і вершкове масло, а також вбити туди одне яйце. Всю масу ретельно перемішати, додати чорний перець і сіль за смаком.
Залишилися яйця відварити круто, потім остудити і почистити. Кожне яйце обліпити з усіх боків паштетної масою. Отриману котлету гарненько обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити у великій кількості розпеченого рослинного масла.
Скибочки білого хліба також обсмажити до рум'яної скоринки, але не пересмажити.
Коли котлети трохи охолонуть, їх необхідно розрізати навпіл і кожну половинку викласти на підсмажений шматочок хліба.
При подачі до столу страву прикрасити листям салату.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: хліба, Паштет
Як не плакати від цибулі?
Пиріг з горбушею
Як приготувати апетитну овочеву запіканку?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: