Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картоплю з яйцями і цукіні?
Снідати потрібно обов'язково, і з цим не посперечаєшся. Сніданок може бути раннім або пізнім, легким або щільним, але він повинен бути. Тим, хто має часу для приготування ситного сніданку, пропонується цей рецепт. Необхідні продукти (на 4 порції) 500 грам картоплі Одна цибулина 300 грам кабачків Чотири яйця Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Очищені картоплини розрізаємо на чотири частини і потім ріжемо тонкими скибочками. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Кабачки ріжемо уздовж на чотири частини, потім нарізаємо такими ж скибочками, як і картоплю. Розігріваємо в сковороді олію. Обсмажуємо картоплю хвилин сім, солимо і перчимо. Додаємо цибулю і смажимо все разом до готовності картоплі і м'якості цибулі. Кидаємо на сковорідку кабачки, смажимо до повної готовності. В іншій сковорідці робимо яєчню з чотирьох яєць (по одному на порцію). Солимо, перчимо до смаку. Подаємо гарячу картоплю і смаженими яйцями і кабачками. Дуже смачно зі склянкою кефіру. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |