Це чудовий рецепт смачного і досить незвичайного кокосового печива. яке зможе прикрасити будь-який святковий стіл або ж порадує дітей і дорослих просто так без особливого приводу! необхідні для приготування печива інгредієнти: 100 грамів пшеничного борошна, десять яєчних білків, два з половиною склянки цукрового піску, 800 грамів кокосової стружки і 200 грамів будь-якого фруктового джему. В каструльці потрібно збити яєчні білки з цукром, всипати до білків кокосову стружку, потім поставити на середній вогонь на 10-15 хвилин і, постійно помішуючи, довести цю масу до однорідного стану. Після цю масу викласти на дошку, посипану борошном. Додати до маси джем і борошно, добре перемішати і замісити тісто. Деко застелити папером для випічки і вологою чайною ложечкою викладати на нього тісто. Потім поставити деко в духовку, нагріту до 100 градусів і випікати близько 40-50 хвилин. Готове печиво можна посипати цукровою пудрою.
|