Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яблучно-гарбузовий суп?
Незвичайний супчик.
Продукти:

Бульйон:
насіння гарбуза - дві стіл. ложечки;
три кисло-солодких яблучка;
головка часничку;
три склянки пюре з гарбуза;
одна ріпчаста цибулька;
цедра від половинки апельсинчика;
сіль;
шість склянок води;

Суп:
одне яблучко;
три стіл. ложечки оливкової олії;
полстаканчика яблучного соку;
одна цибулина;
дві чайн. ложечки каррі;
п'ять склянок бульйону;
три склянки пюре з гарбуза;
стаканчик концентрованого молока;
мелена паприка;

Яблучка і ріпчасту цибулину ріжемо четвертинками, часничок розбираємо на зубчики. Складаємо всі інгредієнти для бульйону в каструлю, заливаємо водою, швидко нагріванням до кипіння й тушкуємо під кришкою на слабкому вогні 45 хвилин. Проціджуємо бульйон, він нам потрібен у кількості п'яти склянок. Допускається заміна овочевого бульйончик курячим.

Дрібно ріжемо цибулину і тушкуємо її на оливки. маслечко три хвилини. Додаємо очищене і нарізане часточками яблучко. Тушкуємо пару хвилинок, приправляємо каррі і готуємо ще 60 секунд. Знімаємо з плити і охолодити.
Цибульно - яблучну суміш ділимо на дві половинки. Одну половину викладаємо в каструлю, заливаємо п'ятьма стаканчиками раніше приготовленого бульйону, кладемо пюре з гарбуза і варимо, помішуючи, 10 хв.

Другу половину суміші збиваємо з яблучним соком. Вливаємо в суп, прогріваємо, але не кип'ятимо. Додаємо молоко, нагріваємо до кипіння, але не кип'ятимо. Розливаємо суп по тарілочках, приправляємо паприкою.
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, гарбуза
Вареники з полуницею
Рецепт сирників без яєць
Пиріг з сиром і маскарпоне
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: