Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучно-гарбузовий суп?
![]() Продукти: Бульйон: насіння гарбуза - дві стіл. ложечки; три кисло-солодких яблучка; головка часничку; три склянки пюре з гарбуза; одна ріпчаста цибулька; цедра від половинки апельсинчика; сіль; шість склянок води; Суп: одне яблучко; три стіл. ложечки оливкової олії; полстаканчика яблучного соку; одна цибулина; дві чайн. ложечки каррі; п'ять склянок бульйону; три склянки пюре з гарбуза; стаканчик концентрованого молока; мелена паприка; Яблучка і ріпчасту цибулину ріжемо четвертинками, часничок розбираємо на зубчики. Складаємо всі інгредієнти для бульйону в каструлю, заливаємо водою, швидко нагріванням до кипіння й тушкуємо під кришкою на слабкому вогні 45 хвилин. Проціджуємо бульйон, він нам потрібен у кількості п'яти склянок. Допускається заміна овочевого бульйончик курячим. Дрібно ріжемо цибулину і тушкуємо її на оливки. маслечко три хвилини. Додаємо очищене і нарізане часточками яблучко. Тушкуємо пару хвилинок, приправляємо каррі і готуємо ще 60 секунд. Знімаємо з плити і охолодити. Цибульно - яблучну суміш ділимо на дві половинки. Одну половину викладаємо в каструлю, заливаємо п'ятьма стаканчиками раніше приготовленого бульйону, кладемо пюре з гарбуза і варимо, помішуючи, 10 хв. Другу половину суміші збиваємо з яблучним соком. Вливаємо в суп, прогріваємо, але не кип'ятимо. Додаємо молоко, нагріваємо до кипіння, але не кип'ятимо. Розливаємо суп по тарілочках, приправляємо паприкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |