Главная » Статьи » Рецепти

Печиво з корицею
Елементарна в приготуванні випічка з тих продуктів, що завжди є під рукою.
Ось що нам знадобиться:
125 грам цукру + трохи на посипання
125 грам вершкового масла або маргарину (маргарин для випічки)
250 грам борошна
Одне яйце
Столова ложка молока
Щіпка солі
Кориця

Масло або маргарин розтираємо з цукром до повного розчинення цукрових кристаликів і отримання однорідної пишної маси. Додаємо в неї яйце, збите з дрібкою солі і столовою ложкою молока.
Борошно просіваємо і всипаємо в кілька прийомів. Тісто має вийти досить крутим. Скачуємо його в кулю, накриваємо і ставимо в холодильник на півгодини.
На обробну дошку постилаем лист пекарської папери і на ньому розкачуємо тісто в прямокутний пласт, товщиною в 1 см (не тонше, товщі можна). Нарізаємо тісто ромбиками або квадратами. Посипаємо зверху цукром, потім корицею (щедро!) і знову цукром. Разом з папером переносимо печиво на деко, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку, випікаємо 10 - 15 хвилин. Гарячі печива повинні бути зовсім м'якими, коли вони трохи охолонуть затвердіють.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: тісто, цукром
Як приготувати оселедець по-голландськи?
Як швидко і смачно посмажити куряче м'ясо?
Як спекти пиріг з опеньками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: