Главная » Статьи » Рецепти |
Печиво з корицею
Елементарна в приготуванні випічка з тих продуктів, що завжди є під рукою. Ось що нам знадобиться: 125 грам цукру + трохи на посипання 125 грам вершкового масла або маргарину (маргарин для випічки) 250 грам борошна Одне яйце Столова ложка молока Щіпка солі Кориця Масло або маргарин розтираємо з цукром до повного розчинення цукрових кристаликів і отримання однорідної пишної маси. Додаємо в неї яйце, збите з дрібкою солі і столовою ложкою молока. Борошно просіваємо і всипаємо в кілька прийомів. Тісто має вийти досить крутим. Скачуємо його в кулю, накриваємо і ставимо в холодильник на півгодини. На обробну дошку постилаем лист пекарської папери і на ньому розкачуємо тісто в прямокутний пласт, товщиною в 1 см (не тонше, товщі можна). Нарізаємо тісто ромбиками або квадратами. Посипаємо зверху цукром, потім корицею (щедро!) і знову цукром. Разом з папером переносимо печиво на деко, ставимо в розігріту до 200 градусів духовку, випікаємо 10 - 15 хвилин. Гарячі печива повинні бути зовсім м'якими, коли вони трохи охолонуть затвердіють. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |