Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати італійський фруктовий пиріг?
Ароматний фруктовий пиріг з ніжного тіста. За рецептом фрукти слід витримати в коньяк або ром хоча б годину, але цей момент можна виключити, особливо, якщо готуєте пиріг і для дітей.
Що знадобиться для приготування
Чотири яйця
Половина склянки молока
Склянку борошна
Склянку цукру
Маленька чарочка рому або коньяку
Чотири сухих печива (галетных)
Дві великі груші
Два яблука кисло-солодкого смаку
Дві чайних ложки розпушувача
Щіпка меленої кориці

Приготування

Яблука і груші не обов'язково очищати від шкірки, хіба тільки в тому випадку, якщо фрукти ви купуєте взимку, і є сумніви в тому, що вони оброблені спеціальним складом для більш тривалого зберігання. Якщо сезонні фрукти або з дачі, то чистити їх не потрібно. Наріжте фрукти скибочками, додайте третину склянки цукру і залийте ромом або коньяком. Накрийте і залиште на годину.

Яйця і цукор, що залишився збийте, додайте дрібно розкришене печиво. Влийте молоко. Підсипати просіяне борошно, розпушувач, корицю. Вимісіть однорідне тісто. Покладіть фрукти в тісто і акуратно перемішайте.
Викладіть тісто в змащену маслом форму, поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте 40 хвилин. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: фрукти, пиріг
М'ясо з овочами в горщиках по-грецьки
Томатний хліб з сиром
Картопляні крокети
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: