Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати італійський фруктовий пиріг?
Ароматний фруктовий пиріг з ніжного тіста. За рецептом фрукти слід витримати в коньяк або ром хоча б годину, але цей момент можна виключити, особливо, якщо готуєте пиріг і для дітей. Що знадобиться для приготування Чотири яйця Половина склянки молока Склянку борошна Склянку цукру Маленька чарочка рому або коньяку Чотири сухих печива (галетных) Дві великі груші Два яблука кисло-солодкого смаку Дві чайних ложки розпушувача Щіпка меленої кориці Приготування Яблука і груші не обов'язково очищати від шкірки, хіба тільки в тому випадку, якщо фрукти ви купуєте взимку, і є сумніви в тому, що вони оброблені спеціальним складом для більш тривалого зберігання. Якщо сезонні фрукти або з дачі, то чистити їх не потрібно. Наріжте фрукти скибочками, додайте третину склянки цукру і залийте ромом або коньяком. Накрийте і залиште на годину. Яйця і цукор, що залишився збийте, додайте дрібно розкришене печиво. Влийте молоко. Підсипати просіяне борошно, розпушувач, корицю. Вимісіть однорідне тісто. Покладіть фрукти в тісто і акуратно перемішайте. Викладіть тісто в змащену маслом форму, поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте 40 хвилин. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |