Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати іспанський салат?
Салат цілком можна вважати самостійною стравою, хоча він і легкий за складом. Особливо він порадує тих, хто не вживає майонез і взагалі уникає жирних салатних заправок. Готувати салат краще заздалегідь - йому треба настоятися хоча б пару годин.
Необхідні продукти

Три картоплини
Одна салатна червона цибулина
Один апельсин
Один солодкий болгарський перець
Дві столові ложки винного оцту
Чотири столових ложки рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Картоплю відварити на пару в мундирі. Остудити, очистити. Цибулю нарізати тоненькими півкільцями. Апельсин розділити на дольки, кожну почистити від пленочек і нарізати шматочками. Солодкий перець розрізати навпіл, видалити насіння, нарізати брусочками. Картоплю нарізати кубиками.
Всі інгредієнти скласти в просторий салатник або в каструлю. В окремому посуді віночком або вилкою збити оцет з рослинним маслом і цією заправкою полити салат. За смаком приправити сіллю і чорним меленим перцем. Поставити в холодильник щоб салат просочився і добре охолов. Добре, якщо салат витримати кілька годин - тоді смак у нього вийде дуже насиченим і яскравим. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, салат
Короп з цибулею і чорносливом
Як готується бананова гранола?
Рецепт майонезу без яєць
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: