Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати іспанський салат?
Салат цілком можна вважати самостійною стравою, хоча він і легкий за складом. Особливо він порадує тих, хто не вживає майонез і взагалі уникає жирних салатних заправок. Готувати салат краще заздалегідь - йому треба настоятися хоча б пару годин. Необхідні продукти Три картоплини Одна салатна червона цибулина Один апельсин Один солодкий болгарський перець Дві столові ложки винного оцту Чотири столових ложки рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Картоплю відварити на пару в мундирі. Остудити, очистити. Цибулю нарізати тоненькими півкільцями. Апельсин розділити на дольки, кожну почистити від пленочек і нарізати шматочками. Солодкий перець розрізати навпіл, видалити насіння, нарізати брусочками. Картоплю нарізати кубиками. Всі інгредієнти скласти в просторий салатник або в каструлю. В окремому посуді віночком або вилкою збити оцет з рослинним маслом і цією заправкою полити салат. За смаком приправити сіллю і чорним меленим перцем. Поставити в холодильник щоб салат просочився і добре охолов. Добре, якщо салат витримати кілька годин - тоді смак у нього вийде дуже насиченим і яскравим. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |