Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати халву з волоських горіхів
Пропоную вам кілька рецептів приготування халви з волоських горішків. Дуже смачне ласощі. На мій погляд, перший рецепт - козинаки, але у нас він відомий, як халва нехай так воно і буде. Медова халва з волоських горішків Список продуктів: півкілограма очищених волоських горішків, двісті п'ятдесят грамів меду. Очищені волоські горішки підсмажуємо на сухій сковороді. Можна підсмажити і в духовці, але у мене вони так одного разу згоріли, не встежив. Мед розпускаємо в сотейнику. Для приготування халви він буде готовий тоді, коли крапелька меду в холодній воді буде загусати. Прибираємо мед з вогню, насипаємо горішки і перемішуємо. Викладаємо халву в посуд, добре змащену вершковим маслом. Халва з волоських горішків Продукти: сто п'ятдесят грамів волоських горішків, сто грамів вершкового масла, двісті грамів цукру, чотириста грамів молока, п'ятнадцять грамів кукурудзяного крохмалю, кориця. Готуємо гарячий сиропчик з молока та цукру. У невеликому кол-ве холодного молока розводимо кукурудзяний крохмаль. Наливаємо розведений крохмаль в гаряче молоко, доводимо до кипіння і вимикаємо. Половинки ядерець волоських горішків обсмажуємо на злив. олії, перекладаємо в каструлю, заливаємо молочним сиропом, щільно накриваємо кришкою, краї загорнути рушником і готуємо на рассекателе 25 хв. Прибираємо халву з вогню, перемішуємо, викладаємо на блюдо, посипаємо корицею і подаємо в гарячому вигляді. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |