Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ідеальний бісквіт?
Існує думка, що приготування бісквіта - це клопітка і не завжди вдале заняття. Випічка бісквіта за нижче наведеним рецептом покаже всю хибність цього твердження. Приготування бісквіта важливі не скільки співвідношення інгредієнтів, скільки правильність процесу.

Нам знадобитися: яйця - 6 шт, цукор 220 г, борошно - 130 г, ванільний цукор - 1 пакет.

1.Предварительно охолоджені яйця поділяємо на жовтки і білки в дві глибокі ємності.
2.Взбиваем білки 30 секунд до збільшення в об'ємі в 2-3 рази, після чого порціями додаємо цукор, не припиняючи збивати. До білків йде половина цукру - 110 р. Збивання на високих оборотах міксера продовжується до тих пір, поки при перевертанні ємності - білки не будуть залишатися нерухомими.
3. У жовтки висипаємо половину цукру і пакет ванільного цукру, збиваємо дочиста, цукор повинен розчинитися.
4.1/3 білкової маси додаємо в жовткову і акуратно перемішуємо шляхом перевертання шарів з нижнього наверх.
5.В жовтково-білкову масу просіваємо борошно і перемішуємо.
6.В залишилася білкову масу викладаємо тісто і знову перемішуємо тим ж способом (перевертаємо шари). Такий метод дозволяє максимально зберегти легкість білків.
7.Выкладываем у форму (сковороду) і випікаємо 30-35 хвилин при 180С. Буде краще, якщо на дно форми застелити пергаментним папером. Перші 25 хвилин не рекомендується відкривати духовку.
До цього бісквіту підійде будь-який крем або варення, отриманий корж можна буде розділити на 2 або 3 коржа, кому як сподобатися.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішуємо, цукор
Як приготувати свинину, тушковану з грибами і капустою?
Фруктовий пиріг на кислому молоці
Приголомшливо смачні оладки на кефірі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: