Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ідеальний бісквіт?
Існує думка, що приготування бісквіта - це клопітка і не завжди вдале заняття. Випічка бісквіта за нижче наведеним рецептом покаже всю хибність цього твердження. Приготування бісквіта важливі не скільки співвідношення інгредієнтів, скільки правильність процесу. Нам знадобитися: яйця - 6 шт, цукор 220 г, борошно - 130 г, ванільний цукор - 1 пакет. 1.Предварительно охолоджені яйця поділяємо на жовтки і білки в дві глибокі ємності. 2.Взбиваем білки 30 секунд до збільшення в об'ємі в 2-3 рази, після чого порціями додаємо цукор, не припиняючи збивати. До білків йде половина цукру - 110 р. Збивання на високих оборотах міксера продовжується до тих пір, поки при перевертанні ємності - білки не будуть залишатися нерухомими. 3. У жовтки висипаємо половину цукру і пакет ванільного цукру, збиваємо дочиста, цукор повинен розчинитися. 4.1/3 білкової маси додаємо в жовткову і акуратно перемішуємо шляхом перевертання шарів з нижнього наверх. 5.В жовтково-білкову масу просіваємо борошно і перемішуємо. 6.В залишилася білкову масу викладаємо тісто і знову перемішуємо тим ж способом (перевертаємо шари). Такий метод дозволяє максимально зберегти легкість білків. 7.Выкладываем у форму (сковороду) і випікаємо 30-35 хвилин при 180С. Буде краще, якщо на дно форми застелити пергаментним папером. Перші 25 хвилин не рекомендується відкривати духовку. До цього бісквіту підійде будь-який крем або варення, отриманий корж можна буде розділити на 2 або 3 коржа, кому як сподобатися. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |