Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати груші з сиром і мигдалем?
Легкий освіжаючий літній страва з багатою палітрою смаку - так відгукуються кулінари про це десерт. Смаків дійсно багато - і фрукти, і сир, і горіхи з медом. Про користь такого поєднання продуктів говорити не варто - перераховані всі найнеобхідніші для нас продукти.
Що знадобиться для приготування

Три - чотири великі груші
150 грам жирного м'якого сиру
Три столові ложки меду
50 грамів мигдалю
Гроно винограду
Приготування

Груші добре вимити, видалити всі забруднені місця на шкірці. Розрізати навпіл, вийняти серединку. Половинки груш (м'якоть в місці розрізу і серединку) змастити медом, щоб на повітрі вони не потемніли.

Сир розім'яти, перекласти в блендер, додати мед і злегка збити. Мигдаль обсмажити, нарізати ножем на великі шматочки. Половинки груш наповнити сиром із медом, зверху розкласти шматочки мигдалю. Перекласти на сервірувальну тарілку і доповнити виноградом.

Груші для цього десерту краще вибирати стиглі, соковиті, але з щільною м'якоттю.
Категория: Рецепти |
| Теги: груші, медом
Як готується кавовий крем?
Як приготувати капучіно з пінкою?
Як приготувати страву «Яєчні гнізда»?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: