Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грінки з смаженою рибою?
Грінки і бутерброди з рибою вважаються кращою закускою до пива. Але і в святковому меню вони будуть дуже доречні - гостренькі, ситні, яскраві, такі грінки не залишаються без уваги, і зникають зі столу в першу чергу. Що знадобиться для приготування 500 грам минтая або іншої морської риби Один білий батон Пучок свіжого кропу Чотири середні цибулини Дві столові ложки майонезу Три столові ложки борошна Шість столових ложок рослинного масла Сіль за смаком Приготування Рибу розморозити, помити і почистити. Нарізати невеликими шматочками як для смаження). Посолити і обваляти в борошні. Надлишки борошна струсити, щоб масло не починало горіти. Розігріти в сковороді рослинне масло, викласти шматочки риби і обсмажити з обох боків до рум'яного кольору. Сильно смажити рибу не потрібно, вона стане сухуватою. Дайте рибі охолонути, розберіть на невеликі шматочки. Або видаліть кісточки і рибу розімніть виделкою. Лук тонко нашаткуйте (півкільцями), спасеруйте в розігрітому маслі до м'якості. Остудіть і змішайте з рибою. Додайте майонез. Перемішайте в однорідну масу. З білого батона зріжте скориночки, зробіть заготовки у вигляді різних фігурок. Намажте товстим шаром підготовленої маси і посипте кропом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |