Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати грінки з смаженою рибою?
Грінки і бутерброди з рибою вважаються кращою закускою до пива. Але і в святковому меню вони будуть дуже доречні - гостренькі, ситні, яскраві, такі грінки не залишаються без уваги, і зникають зі столу в першу чергу.
Що знадобиться для приготування
500 грам минтая або іншої морської риби
Один білий батон
Пучок свіжого кропу
Чотири середні цибулини
Дві столові ложки майонезу
Три столові ложки борошна
Шість столових ложок рослинного масла
Сіль за смаком

Приготування

Рибу розморозити, помити і почистити. Нарізати невеликими шматочками як для смаження). Посолити і обваляти в борошні. Надлишки борошна струсити, щоб масло не починало горіти.
Розігріти в сковороді рослинне масло, викласти шматочки риби і обсмажити з обох боків до рум'яного кольору. Сильно смажити рибу не потрібно, вона стане сухуватою.
Дайте рибі охолонути, розберіть на невеликі шматочки. Або видаліть кісточки і рибу розімніть виделкою.
Лук тонко нашаткуйте (півкільцями), спасеруйте в розігрітому маслі до м'якості. Остудіть і змішайте з рибою. Додайте майонез. Перемішайте в однорідну масу.
З білого батона зріжте скориночки, зробіть заготовки у вигляді різних фігурок. Намажте товстим шаром підготовленої маси і посипте кропом. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: грінки, рибою
Млинці з курячим м'ясом рецепт?
Як приготувати свинину, тушковану з грибами і капустою?
У чому секрет приготування люля-кебаб ?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: