Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузовий суп з цибулею-пореєм?
Для цього супу не потрібен м'ясний або курячий бульйон. Смак супу-пюре визначають овочі, і чим хороші такі супчики що навіть нелюбимі овочі в них мають зовсім інший смак. Що знадобиться для приготування 500 грам гарбуза Один стебло цибулі - порею 300 грам картоплі 30 грамів топленого масла (або вершкового) Сметана Сухарики Сіль і перець за смаком Приготування Гарбуз очищаємо від шкірки і волокнистої м'якоті з насінням. М'якоть нарізаємо кубиками. Такими ж кубиками нарізаємо картоплю. Цибулю ріжемо уздовж навпіл і кожну половинку ріжемо півкільцями, і білу і зелену частини (крім листів). У сковороді розігріваємо олію, підсмажити цибулю. додаємо картоплю і гарбуз, прогріваємо в маслі і перекладаємо в каструлю. Можна приготувати такий суп в казанчике, буде зручніше. Вливаємо киплячу воду (приблизно літр, вона повинна тільки покрити овочі), додаємо за смаком сіль і перець і на слабкому вогні варимо півгодини після закипання. Готові перекладаємо овочі в блендер, пюрируем. Виливаємо овочеве пюре в бульйон, доводимо до кипіння і вимикаємо і даємо п'ять хвилин настоятися. Розливаємо по тарілках, подаємо зі сметаною і сухариками. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |