Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузовий чізкейк?
Гарбузовий чізкейк по цьому рецепту готується без випічки.
Що знадобиться для приготування основи
100 грам вершкового масла
300 грам печива

Для начинки

Кілограм гарбуза
250 грам маскарпоне
250 грам жирних вершків
Дві столові ложки цукрової пудри
10 грам желатину

Приготування

Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння, ріжемо шматочками м'якоть. Відварюємо з мінімальним додаванням води (або в пароварці).

Желатин замочуємо в холодній кип'яченій воді (на 10 грам досить чверть склянки води). Залишаємо на півгодини.

Гарбуз розминаємо товкачем або збиваємо блендером. Додаємо сир, цукрову пудру і перемішуємо міксером на самій низькій швидкості. Прибираємо в холодильник.

Робимо основу. Печиво подрібнюємо в крихту. Додаємо розтоплене і охолоджене до кімнатної температури масло, перемішуємо.

Форму для випічки вистилаємо папером, викладаємо суміш з масла і печива, утрамбовуємо.
Желатин вливаємо ще чверть склянки води, доводимо до повного розчинення на невеликому вогні.

Збиваємо вершки. Желатину даємо охолонути до кімнатної температури. Змішуємо желатин і гарбузове пюре з маскарпоне. Додаємо збиті вершки, перемішуємо міксером на низькій швидкості. Викладаємо на основу, розрівнюємо і прибираємо в холодильник мінімум на 5 годин (краще на ніч).
Дістаємо, прикрашаємо за бажанням. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішуємо, желатин
Як зробити торт "Фруктова ніжність"?
Як готується паска масляний в хлібопічці?
Пряний гарбузовий суп
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: