Главная » Статьи » Рецепти

Як готуються запечені котлети "Ластівчине гніздо"?
Звичайно ж до птахів ластівкам дана м'ясна закуска ніякого прямого відношення не має, а називається це блюдо саме так здебільшого з-за свого зовнішнього вигляду - воно оформлене у вигляді невеликого своєрідного круглого "гніздечка". Така закуска являє собою котлетки з м'ясного фаршу, запечені разом з сиром і овочами і вона цілком здатна замінити собою звичні і багатьом вже обридлі котлети - це блюдо і апетитніше виглядає, та й смак у нього просто приголомшливий!
Список продуктів необхідних для приготування: пів кілограма м'ясного фаршу, три скибочки хліба або батона, три зубчики часнику, два яйця, одна велика головка ріпчастої цибулі, один великий помідор, один болгарський перець, 100 грамів твердого сиру, а також кріп, майонез і кетчуп, рослинне масло, сіль і мелений чорний перець, а також будь-які інші спеції за вашим вибором.

М'ясний фарш потрібно посолити, поперчити і додати будь-які інші спеції, а також попередньо намочений в молоці і пропущений через м'ясорубку батон, подрібнений кріп і часник, вбити сирі яйця і перемішати. З отриманої маси сформувати коржики-котлетки і викласти їх на попередньо щедро змащений олією деко.
Твердий сир порізати тонкими пластинками, помідор, цибулю і перець нарізати на тонкі кружечки, після чого викласти на підготовлені кружальця з фаршу трохи кетчупу, потім колечко цибулі, далі трохи майонезу, помідор, майонез і ще скибочку сиру. Ну а нарізаний болгарський перець розташувати так, щоб всі інші овочі і сир були як би навколо нього.
Деко з вмістом слід відправити в гарячу духовку і готувати близько півгодини при 180 градусах.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, інші
Швидкісний омлет
Як приготувати рибний торт з крекерами?
Як приготувати м'ясо по-французьки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: