Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати домашню локшину з кропом?
Домашня локшина - це дуже смачно, але і дуже клопітно. Тому і готувати цю смачну страву виходить не часто. Якщо є час, можна зробити велику партію домашньої локшини, підсушити її і варити коли захочеться.
Що знадобиться для приготування
400 грам борошна
Дві столові ложки жирних вершків
Два яйця
Два жовтки
Пучок свіжого кропу
Сіль
Приготування

Кріп вимити, обсушити рушником і дрібно порубати.
Просіяти борошно на стіл, зробити поглиблення, влити вершки, жовтки, яйця, все ретельно перемішати і додати сіль і кріп. Вимісити гладке однорідне тісто, воно повинно бути досить крутим. Розкачати в тонкий пласт, посипати його борошном і скачати в рулет або скласти в декілька шарів. Гострим ножем нарізати поперечними смужками товщиною трохи більше півсантиметра.
Нарізану локшину розгорнути, скласти на підносі, дати підсохнути (можна поставити в теплу духовку і підсушити на слабкому вогні, не допускаючи зміни кольору).
Відварити локшину в підсоленій воді до готовності (за часом 6 - 7 хвилин), відкинути на друшляк. Викласти на тарілки, подавати з будь-яким соусом або з сиром, рибою, піджаркою з м'яса, маслинами або тушкованими овочами. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: підсушити, локшину
Як приготувати татарські пиріжки?
Поради з приготування овочів та страв з них
Як готується омлет з грибами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: