Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати домашню локшину з кропом?
Домашня локшина - це дуже смачно, але і дуже клопітно. Тому і готувати цю смачну страву виходить не часто. Якщо є час, можна зробити велику партію домашньої локшини, підсушити її і варити коли захочеться. Що знадобиться для приготування 400 грам борошна Дві столові ложки жирних вершків Два яйця Два жовтки Пучок свіжого кропу Сіль Приготування Кріп вимити, обсушити рушником і дрібно порубати. Просіяти борошно на стіл, зробити поглиблення, влити вершки, жовтки, яйця, все ретельно перемішати і додати сіль і кріп. Вимісити гладке однорідне тісто, воно повинно бути досить крутим. Розкачати в тонкий пласт, посипати його борошном і скачати в рулет або скласти в декілька шарів. Гострим ножем нарізати поперечними смужками товщиною трохи більше півсантиметра. Нарізану локшину розгорнути, скласти на підносі, дати підсохнути (можна поставити в теплу духовку і підсушити на слабкому вогні, не допускаючи зміни кольору). Відварити локшину в підсоленій воді до готовності (за часом 6 - 7 хвилин), відкинути на друшляк. Викласти на тарілки, подавати з будь-яким соусом або з сиром, рибою, піджаркою з м'яса, маслинами або тушкованими овочами. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |