Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати часниковий суп з грінками?
Рецепт легкого, ароматного супу. Всі пропорції рекомендується дотримуватися, і продукти не замінювати на інші - тоді вийде точно такий же суп, як його готують в Італії.
Що знадобиться для приготування

Літр м'ясного або курячого бульйону
150 грам часнику
Один солодкий болгарський перець (бажано червоного кольору)
50 г маслин без кісточок
По дрібці сушеної материнки і чебрецю
Три столові ложки оливкової олії
200 грам хліба для тостів
Чорний мелений перець
Сіль за смаком

Приготування

Болгарський перець розрізати навпіл, видалити насіння, нарізати шматочками. Часник очистити і нарізати тонкими скибочками або кружальцями. Маслини нарізати кільцями.
Казанчике або у великій каструлі з товстим дном розігріти олію, обсмажити перець і часник дві хвилини, покласти маслини, прогріти, додати спеції (материнку і чебрець), поперчити і посолити. Залити киплячим бульйоном, довести суміш до кипіння і варити на слабкому вогні під кришкою сім хвилин.
Духовку розігріти до 200 градусів. нарізати хліб невеликими кубиками, викласти на деко і поставити в духовку щоб грінки підрум'янилися.
Готовий суп розлити по тарілках, посипати свіжим базиліком або іншою зеленню і грінками. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, суп
Що з'їсти на сніданок?
Як приготувати смачний гуляш в мікрохвильовці?
Як правильно варити яйця пашот?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: