Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати часниковий суп з грінками?
Рецепт легкого, ароматного супу. Всі пропорції рекомендується дотримуватися, і продукти не замінювати на інші - тоді вийде точно такий же суп, як його готують в Італії. Що знадобиться для приготування Літр м'ясного або курячого бульйону 150 грам часнику Один солодкий болгарський перець (бажано червоного кольору) 50 г маслин без кісточок По дрібці сушеної материнки і чебрецю Три столові ложки оливкової олії 200 грам хліба для тостів Чорний мелений перець Сіль за смаком Приготування Болгарський перець розрізати навпіл, видалити насіння, нарізати шматочками. Часник очистити і нарізати тонкими скибочками або кружальцями. Маслини нарізати кільцями. Казанчике або у великій каструлі з товстим дном розігріти олію, обсмажити перець і часник дві хвилини, покласти маслини, прогріти, додати спеції (материнку і чебрець), поперчити і посолити. Залити киплячим бульйоном, довести суміш до кипіння і варити на слабкому вогні під кришкою сім хвилин. Духовку розігріти до 200 градусів. нарізати хліб невеликими кубиками, викласти на деко і поставити в духовку щоб грінки підрум'янилися. Готовий суп розлити по тарілках, посипати свіжим базиліком або іншою зеленню і грінками. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |