Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати булочки з цільнозерновий борошна?
![]() Що знадобиться для приготування Півтори склянки житнього борошна Півтори склянки пшеничного цільнозерновий борошна Три столові ложки подрібнених висівок По чайній ложці солі і цукру 20 грам свіжих дріжджів Дві склянки теплої води дві столові ложки соняшникового і гарбузового насіння Дві столові ложки сушеної паприки Полоивна столової ложки меленого імбиру Приготування У теплій воді розчинити цукор і дріжджі, залишити на двадцять хвилин, щоб дріжджі почали працювати. Змішати обидва види борошна з подрібненими висівками, спеціями і сіллю. До дріжджів поступово всипати борошняну суміш, замісити тісто. Скачати його в кулю, покласти в змащену маслом посуд і поставити в тепле місце для підйому. Через півтори - дві години тісто має збільшитися вдвічі. Тісто злегка вимісити, додати в нього майже все насіння (частину залишити для посипання), сформувати булочки. Викласти їх на змащений маслом деко, зверху трохи змастити збитим яйцем і посипати насінням. Поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 10 хвилин, щоб утворилася скоринка, потім температуру убавпть до 180 градусів і випікати ще десять хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |