Главная » Статьи » Рецепти

Осетрина, запечена шматком
Простий і не вимагає особливого кулінарного мистецтва рецепт запікання осетрини - старий перевірений і багатьом відомий, тим не менш, хочу його ще раз нагадати. Отже, спочатку необхідно взяти наступні інгредієнти: шматок осетрини вагою приблизно половину кілограма, одна столова ложка сметани і одна столова ложка вершкового масла, пів склянки води, чорний мелений перець і сіль, пучок зелені петрушки для прикраси готового страви.
Рибу підготувати - промити, очистити від кісткових лусок і хрящів. Потім її слід посолити і посипати перцем, після чого викласти на сковороду, змастити зверху сметаною і маслом, а на дно сковороди влити половину склянки води. Сковороду з рибою поставити на півгодини в духовку, час від часу поливаючи виділився з риби соком.
Готову осетрину порізати на шматки і, виклавши на підігріте блюдо, полити процідженим через сито соком. Прикрасити рибу дрібно нарізаною зеленню петрушки, а також, за бажанням, скибочками лимона.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: ВОДИ, осетрини
Як готується суп з селерою і сиром?
Як приготувати сало «Дамське»?
Як зробити тістечка "Лакомка"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: