Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати брокколі з грибами?
Легкий і в той же час дуже ситне блюдо. Можна пропонувати і як гарнір до м'яса або птиці, як теплий салат або як основне блюдо. Якщо дотримуєтесь посту, то кращим доповненням до брокколі з грибами буде відварений розсипчастий рис. Що знадобиться для приготування 200 грам свіжої або замороженої броколі 200 грам свіжих печериць Невеликий шматочок кореня імбиру Рослинне масло для смаження Сіль і мелений перець за смаком Свіжа зелень петрушки і насіння кунжуту (якщо є) Приготування Броколі розбираємо на суцвіття. У каструлі доводимо воду до кипіння, підсолюємо і кидаємо туди брокколі. Робимо вогонь невеликими, через пару хвилин дістаємо, відразу охолоджуємо під холодною водою, інакше капуста стане дуже м'якою. Гриби ріжемо часточками. Імбир тремо на дрібній тертці. У сковороді розігріваємо трохи масла, обсмажуємо імбир одну хвилину. Додаємо гриби, смажимо ще 7-8 хвилин, поки вся рідина не випарується. Тоді додаємо брокколі, і тушкуємо все разом ще хвилин 5-7 до готовності брокколі. При необхідності підсолити і поперчіть. Посипте гарячий салат петрушкою і насінням кунжуту і відразу ж подавайте. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |