Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати брокколі з грибами?
Легкий і в той же час дуже ситне блюдо. Можна пропонувати і як гарнір до м'яса або птиці, як теплий салат або як основне блюдо. Якщо дотримуєтесь посту, то кращим доповненням до брокколі з грибами буде відварений розсипчастий рис.
Що знадобиться для приготування
200 грам свіжої або замороженої броколі
200 грам свіжих печериць
Невеликий шматочок кореня імбиру
Рослинне масло для смаження
Сіль і мелений перець за смаком
Свіжа зелень петрушки і насіння кунжуту (якщо є)

Приготування

Броколі розбираємо на суцвіття. У каструлі доводимо воду до кипіння, підсолюємо і кидаємо туди брокколі. Робимо вогонь невеликими, через пару хвилин дістаємо, відразу охолоджуємо під холодною водою, інакше капуста стане дуже м'якою.

Гриби ріжемо часточками. Імбир тремо на дрібній тертці. У сковороді розігріваємо трохи масла, обсмажуємо імбир одну хвилину. Додаємо гриби, смажимо ще 7-8 хвилин, поки вся рідина не випарується. Тоді додаємо брокколі, і тушкуємо все разом ще хвилин 5-7 до готовності брокколі. При необхідності підсолити і поперчіть. Посипте гарячий салат петрушкою і насінням кунжуту і відразу ж подавайте. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: відразу, брокколі
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Як спекти сирно-шоколадний пиріг?
Як приготувати закусочні сирні коржики?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: