Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шоколадне печиво з імбиром?
Смачне і дуже ароматне печиво з яскраво вираженим смаком шоколаду і імбиру. Для першого разу можна зробити половину порції, а якщо сподобається - робити за рецептом.
Що знадобиться для приготування
125 грам вершкового масла або маргарину
200 грам цукру
Ванілін або ванільний цукор
Приблизно 40 грам свіжого імбиру (або 2 чайні ложки сухого)
Чотири яйця
250 грам борошна
Чайна ложка соди
400 грам шоколаду
200 грам родзинок

Приготування

Олія збити з цукром. Додати ванілін, вбити по одному яйця. Додати імбир, борошно з содою. 250 грам шоколаду натерти на крупній тертці і поступово вмішати в тісто. Додати родзинки (його потрібно попередньо розпарити на водяній бані). Тісто викласти у змащену маслом форму і випікати 25-30 хвилин. Готовий корж охолодити і потім дістати з форми.

Для помадки150 грам шоколаду розтопити на водяній бані, дати трохи охолонути і покрити їм корж. Коли шоколад охолоне, нарізати корж на кусники. Можна прикрасити ягодами полуниці або посипати меленими горіхами.
Якщо тонкий корж, то вийде печиво, якщо зробити коржі товстіший, то буде більше схоже на тістечка. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Корж, шоколаду
Смажений сир з вишневим соусом
Рибні зрази під винним соусом
Як спекти пісочний пиріг з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: