Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати баранину, запечену з кашею під сметанним соусом?
Для приготування такої страви візьміть наступні інгредієнти:
Баранина - сто двадцять грам;
Сало бараняче топлене, яловиче або комбіжир тваринний - п'ять грам;
Масло вершкове - десять грам;
Каша готова - сто двадцять грам;
Цибуля ріпчаста - п'ятнадцять грамів;
Яйце - десять грам;
Сметана - тридцять грам;
Соус - сто двадцять п'ять грамів;
Сир - п'ять грам;
Сухарі - три грами;
Сіль, перець - за смаком;
Зелень.


Приготування:

1. Візьміть розсипчасту пшеничну, ячну або гречану кашу і заправте її гарячою сметаною, додайте дрібно нарізаний і спасеровану цибулю і дрібно нарізані яйця, попередньо зварені круто. Кашу заправте вершковим маслом.

2. Баранину відваріть, посмажте або потушкуйте, наріжте порційними шматками - по одному - два широким скиби на порцію.

3. Заправлену маслом кашу викладіть на порційну сковорідку, на кашу покладіть шматки баранини. Залийте зверху сметанним соусом, посипте тертим сиром, попередньо змішавши його з сухарями, покропите маслом і запечіть в жаровочном шафі, так щоб на поверхні соусу утворилася скоринка.

4. До столу готову баранину подавайте в тому ж посуді, в якій вона запікалася, полийте маслом і посипте зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: маслом, кашу
Мова під винним соусом
Масло із зеленню
Фінський рибний суп (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: