Ви напевно коли-небудь пробували в гостях, в кафе чи може самі вдома готували таке смачніше масло зі свіжою зеленню. Якщо не пробували ні разу і не готуєте його будинку, ось вам рецепт. Вершкове масло зі свіжою зеленню дуже смачне, його можна на булочку бутербродную намазувати, готувати з них бутерброди. Ось мій рецепт (підгледіла у передачі у Юлії Висоцької): масло вершкове виймаю з холодильника і даю йому трохи відтанути. Масло купую тільки домашнє, але можна і магазинне взяти, тільки якісне знайти. Свіжу зелень (кріп і петрушка) мою і просушую. Часник очищаю і дрібно ріжу, але найкраще пропустити його через прес.
Дерев'яною ложкою вмешиваю дрібно нарізану зелень і часникове пюре. Добре розмішую, в блюдце перекладаю і ставлю в холодильник. Як тільки застигне масло, а воно застигає досить швидко, дістаю і намазую на хліб. Мммм це смачно! Ароматно, ситно, особливо смачно з домашнім хлібом. Замість зелені можна додати улюблені спеції, смак буде незвичайний, загалом, експериментуйте.
|