Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати апетитні картопляні кнедлі?
>Незважаючи на те, що страва має досить дивну назву кнедлі, воно є самою цією смакотою. Відразу попереджаємо: готуйте як можна більше кнедлей, інакше вашу сім'ю і за вуха не відтягнеш, вам і не дістанеться нічого!
Ви здивуєтеся, але для кнедлей не потрібні якісь екзотичні інгредієнти. Вам знадобиться ось що:

- три картоплі, звареної в мундирі.
- 300 грам борошна.
- одне яйце.
- 2-3 столових ложки молока.
- сіль.
- чорний мелений перець.
- трохи свинячого фаршу (буквально 120-150 грам).

Для заправки вам потрібно 70 грам сала, половина ріпчастої цибулі, зелень, сметана.

Рецепт приготування:

Картопля очистіть і прокрутити на м'ясорубці, додавши туди яйце, молоко, сіль і борошно. Замісіть м'яке тісто, яке не буде липнути до рук. Окремо додаємо у фарш сіль та перець за смаком.

Робимо невеликі батони з тіста, нарізаємо їх на однакові шматочки. Потім з шматочків на долоні робимо коржик, кладемо туди фарш і скачуємо кульку-кнедлик. Готові кнедлі варимо в підсоленій воді хвилин десять. Заважаємо дерев'яною лопаткою, виймаємо і заправляємо перед подачею до столу шкварками з сала.
Категория: Рецепти |
| Теги: вам, кнедлі
Суп-пюре з гарбуза з фрикадельками
Як спекти печиво "Кали"?
Ароматне масло з травами і паприкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: