Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати апетитні картопляні кнедлі?
>Незважаючи на те, що страва має досить дивну назву кнедлі, воно є самою цією смакотою. Відразу попереджаємо: готуйте як можна більше кнедлей, інакше вашу сім'ю і за вуха не відтягнеш, вам і не дістанеться нічого! Ви здивуєтеся, але для кнедлей не потрібні якісь екзотичні інгредієнти. Вам знадобиться ось що: - три картоплі, звареної в мундирі. - 300 грам борошна. - одне яйце. - 2-3 столових ложки молока. - сіль. - чорний мелений перець. - трохи свинячого фаршу (буквально 120-150 грам). Для заправки вам потрібно 70 грам сала, половина ріпчастої цибулі, зелень, сметана. Рецепт приготування: Картопля очистіть і прокрутити на м'ясорубці, додавши туди яйце, молоко, сіль і борошно. Замісіть м'яке тісто, яке не буде липнути до рук. Окремо додаємо у фарш сіль та перець за смаком. Робимо невеликі батони з тіста, нарізаємо їх на однакові шматочки. Потім з шматочків на долоні робимо коржик, кладемо туди фарш і скачуємо кульку-кнедлик. Готові кнедлі варимо в підсоленій воді хвилин десять. Заважаємо дерев'яною лопаткою, виймаємо і заправляємо перед подачею до столу шкварками з сала. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |