Рецепт на диво смачною і ошатною святкової закуски - страва своїм зовнішнім виглядом дійсно нагадує гарний торт або пиріг, ну а на смак така закуска виходить дуже ніжною і просто приголомшливо смачною і ароматною! Готується такий торт зовсім легко і найскладнішим є власне приготування заварного тіста. Для того, щоб приготувати торт з шинкою з заварного тіста вам будуть необхідні такі інгредієнти: для заварного тіста - один стакан води, один стакан борошна, три курячих яйця, половину пачки вершкового масла і по одній невеликій дрібці цукру і солі; для начинки - 300 грамів шинки, 200 грамів твердого сиру, один свіжий огірок, зелень кропу (приблизно половинка пучка) і майонез.
Воду довести до кипіння, додати в неї трошки солі і цукрового піску, а також вершкове масло і ретельно все розмішати. Далі зняти каструльку з вогню і всипати туди борошно, а потім енергійно перемішати все це до тих пір, поки не зникнуть грудочки і маса не стане повністю однорідною. Коли тісто трохи охолоне, вбити туди по одному сирі яйця і кожен раз ретельно розмішати - повинно вийде однорідне тісто. Деко викласти пергаментом і намалювати на ньому простим олівцем широке кільце (контур майбутнього торта) і розкласти по ньому тісто. після чого випікати корж півгодини в попередньо розігрітій духовці. Готовий корж розрізати на два пласти і на нижню частину викласти шарами спочатку тертий сир, який потрібно трохи змастити майонезом і посипати подрібненим кропом, далі йде шар тоненько порізаної шинки і знову майонез і кріп, ну і останнім буде шар тонко порізаного огірка, знову майонез і зелень кропу. Зверху торт накрити другим коржем і за бажанням прикрасити.