Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується кухэ з фруктами?
![]() Що знадобиться для приготування Дві склянки цукру Три склянки борошна Склянку мінеральної води (газованої) Чотири яйця Стакан рослинного масла без запаху Кілограм фруктів Пакетик ванільного цукру Пакетик розпушувача (12-15 грамів) Половина чайної ложки солі Приготування Фрукти розрізати навпіл, дістати кісточки. Якщо готуєте пиріг з яблуками або грушами, то можна зрізати шкірку, а м'якоть нарізати скибочками (не дуже дрібно). Яйця збити з цукром до отримання пишної маси. Додати сіль, ванільний цукор і ще раз збити. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем. В яєчну масу влити мінеральну воду і рослинну олію, знову все збити. Додати борошно, вимісити тісто середньої густоти, намагайтеся зберігати всі грудочки. Деко з бортиками застеляємо пергаментом, виливаємо половину тіста. Зверху розкладаємо половинки (шматочки) фруктів. Заливаємо рештою тестом. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно 45-50 хвилин до золотистого кольору. Нарізати пиріг краще остившім. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |