Главная » Статьи » Рецепти

Як готується кухэ з фруктами?
Кухэ - наливна пиріг з фруктами, тісто для якого готується на газованої мінеральної води. Фрукти можна додавати будь - яблука, персики, сливи, абрикоси, шматочки груші, вишню, черешню.
Що знадобиться для приготування
Дві склянки цукру
Три склянки борошна
Склянку мінеральної води (газованої)
Чотири яйця
Стакан рослинного масла без запаху
Кілограм фруктів
Пакетик ванільного цукру
Пакетик розпушувача (12-15 грамів)
Половина чайної ложки солі

Приготування

Фрукти розрізати навпіл, дістати кісточки. Якщо готуєте пиріг з яблуками або грушами, то можна зрізати шкірку, а м'якоть нарізати скибочками (не дуже дрібно).
Яйця збити з цукром до отримання пишної маси. Додати сіль, ванільний цукор і ще раз збити. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем.

В яєчну масу влити мінеральну воду і рослинну олію, знову все збити. Додати борошно, вимісити тісто середньої густоти, намагайтеся зберігати всі грудочки.
Деко з бортиками застеляємо пергаментом, виливаємо половину тіста. Зверху розкладаємо половинки (шматочки) фруктів. Заливаємо рештою тестом.

Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно 45-50 хвилин до золотистого кольору. Нарізати пиріг краще остившім. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, збити
Як приготувати курячі котлети з сиром?
М'ясний рулет на пару
Китайський салат з кукурудзою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: