Главная » Статьи » Рецепти

Як готуються сирні коржики з начинкою?
Такі апетитні, смачні, дуже поживні і, до того ж, зовсім не складні в приготуванні коржі з сирного тіста з начинкою з сиру, ковбаси і маринованих огірків стануть прекрасною альтернативою таким улюбленим багатьма і популярним страв, як гарячі бутерброди або піца - коржі виходять не менш чудовими на смак.
Отже, для того, щоб приготувати коржі з сиру з смачненької начинкою вам буде необхідно наступне (у розрахунку на 10 готових коржів): для тіста - 150 грамів сиру (нежирного), 150 грамів пшеничного борошна, одна чайна ложка розпушувача для тіста, 40 грамів картопляного крохмалю, пів пачки вершкового масла, щіпка солі; для начинки - по 100 грамів сиру твердих сортів ковбаси (будь-який), 50 г маринованих огірків, 20 г болгарського перцю і зеленої цибульки, а також приблизно три столові ложки томатної пасти.

Сир, який при бажанні (але не обов'язково) можна протерти через сито, потрібно до однорідності змішати з м'яким вершковим маслом. Окремо змішати всі сухі інгредієнти - борошно, розпушувач, крохмаль і сіль, після чого з'єднати обидві суміші і замісити м'яке тісто, яке треба прибрати на півгодини в холодильник.
Для приготування начинки ковбасу, болгарський перець, мариновані огірочки і зелений лук слід дрібно порізати, сир крупно натерти, а потім все це перемішати.
Далі охолоджене тісто необхідно тонко розкачати, вирізати з нього 10 гуртків з діаметром близько 10-12 сантиметрів і викласти на застелений промасленим папером деко. зверху на тісто викласти злегка вдавлюючи підготовлену начинку і відправити деко з вмістом в добре розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: коржі, сиру
Картопля з м'ясом по-австрійськи
Млинці з курячим м'ясом рецепт?
Овочі в винному соусі по-монастирськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: