Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати мафіни на сметані?
Іноді трапляється так, що сметана, куплена в магазині, на смак виявляється кислуватою і є її ніхто не хоче. Такого продукту легко знайти застосування у випічці, наприклад - приготувати мафіни на сметані. Що знадобиться для приготування Два яйця і один жовток 150 грам цукру (вийдуть в міру солодкими) Чайна ложка розпушувача (можна кинути 1ч.л. соди, вона загаситься сметаною) 200 грам борошна 150 грам сметани Для начинки: Жменю світлого родзинок Кілька вишень без кісточок Штук 10-12 горішків мигдалю і фундука Приготування Яйця і жовток збити з цукром в пишну, світлу масу. Додати сметану і ретельно перемішати. Просіяти половину муки у миску з нашої світлій масою, потім на цю борошно насипати чайну ложку розпушувача і засипаємо другою половиною борошна (з гіркою) і перемішуємо. Тісто ділимо на 2-3 частини залежно від того, скільки видів начинки у вас буде. На дно форми посередині покласти вишеньку, начинену шматочком шоколаду або горішка. Заливаємо столовою ложкою тесту. Знову кладемо вишеньку і знову заливаємо тістом. Зверху можна присипати тертим шоколадом або горіхами. У тісто додаємо родзинки, розпарений на водяній бані. Викладаємо тісто у формочки, зверху посипаємо кокосовою стружкою. Випікаємо мафіни в розігрітій духовці при температурі 200С від 15 до 25 хвилин в залежності від індивідуальних особливостей духовки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |